Stålpartier i norr befinner sig i en expansiv och dynamisk utvecklingsfas. Vi söker nu två nya centrala medarbetare till vårt sammansvetsade team – en verkställande direktör och en verkstadschef. Nyckelpersoner med förmåga att leda våra högprofilerade projekt och vidareutveckla våra tillverkningsprocesser, för att ytterligare stärka vår ställning på marknaden.


OM OSS

Stålpartier i Norr AB (SPINAB) är en ledande aktör inom tillverkning av skräddarsydda dörrar, fönster och fasader i stål och rostfritt stål. Våra specialdesignade lösningar är designade för att möta högsta krav på säkerhet och kvalitet och är särskilt lämpliga för offentliga och utsatta miljöer. Vi har kunder i hela Sverige och många av våra uppdrag är stora och prestigefyllda.
SPINAB grundades 2014. Sedan starten har vi haft vår produktion i Kombihuset i Öjebyn utanför Piteå. Här har vi successivt vuxit och byggt upp en toppmodern produktionsanläggning med en mycket gedigen verksamhet. Vi är stolta över vårt sammansvetsade team, som i dagsläget består av 28 mycket kompetenta medarbetare. Med många storskaliga pågående projekt i gång, och ännu fler framför oss, är vi inne i en period av tillväxt och utveckling.

 

VERKSTÄLLANDE DIREKTÖR

Rollbeskrivning

Vi söker en visionär ledare till rollen som verkställande direktör, då vår nuvarande VD Ulf Isaksson kommer att ta sig an nya utmaningar inom systerbolaget Keep the company AB. I rollen som VD blir du ansvarig för att leda företaget genom nästa fas av tillväxt och innovation. Du kommer att arbeta tätt tillsammans med styrelsen och ledningsteamet för att formulera och genomföra strategier som bygger på företagets långsiktiga vision. Ansvaret innefattar att driva strategisk planering, utveckla och underhålla affärs- och kundrelationer samt optimera produktionsflöden. Du har även det övergripande ansvaret för bolagets personal och ekonomi.

Vi söker dig som

 • har tidigare erfarenhet från ledande positioner, med fördel inom tillverkningsindustri, där du framgångsrikt har drivit verksamhetsutveckling.
 • förstår komplexiteten i en tillverkningsprocess och har god insikt i de utmaningar och möjligheter som tillverkande företag möter.
 • har förmågan att se bortom nuvarande marknadstrender och identifiera framtida tillväxtmöjligheter.
 • har goda ledaregenskaper och förmåga att motivera medarbetare att arbeta i team mot gemensamma mål.
 • kan navigera och leda utifrån ägardirektiv och jobba för att företagets strategiska mål uppfylls.
 • besitter en kreativ problemlösningsförmåga och är skicklig på att omvandla strategiska visioner till praktisk verklighet.
 • värderar struktur och effektivitet och ser till att dessa principer genomsyrar hela organisationen.
 • har goda kunskaper inom ekonomistyrning och erfarenhet från budgetarbete, för effektiv styrning av företagets finansiella medel mot en långsiktigt hållbar tillväxt.

Vi erbjuder

en ledande position i ett spännande och expansivt bolag där ditt bidrag formar vår framtida riktning. Du blir en nyckelspelare i ett engagerat team inom en företagskultur präglad av nytänkande, kvalitetsmedvetenhet och strävan efter hållbar utveckling. Hos oss får du konkurrenskraftiga anställningsvillkor, möjligheter till yrkesmässig utveckling och en stimulerande arbetsmiljö där ditt engagemang och ledarskap gör en avgörande skillnad.

Ansökan
Är du den drivna och visionära ledare vi söker? Skicka din ansökan med personligt brev och CV till Ulf Isaksson, ulf@spinab.com senast den 20/5-24. Tel. 070-675 40 11,


VERKSTADSCHEF

Rollbeskrivning

Vi söker en driven verkstadschef som kommer att spela en nyckelroll i den dagliga driften och utvecklingen av vår produktionsenhet. De huvudsakliga uppgifterna innebär att

 • leda och fördela resurser och personal för optimering av produktionsflödet.
 • driva projekt inom produktutveckling, från koncept till färdig produkt.
 • hantera inköp av material och produkter nödvändiga för produktionen.
 • arbeta målmedvetet med produktionsutveckling för att säkerställa kontinuerlig förbättring av effektivitet och kvalitet.

Vi söker dig som

 • har gedigen erfarenhet från tillverkande industri, med en teknisk bakgrund som gör dig väl lämpad för rollen.
 • är van vid att jobba utifrån ägardirektiv och har förmågan att omsätta dessa i konkreta strategier och planer.
 • har goda kunskaper och erfarenheter inom Lean Production och 5S-metodik, och en stark drivkraft för kontinuerlig förbättring.
 • besitter hög teknisk förståelse och har förmåga att utforma och konstruera i CAD/CAM och CNC-miljöer.
 • är innovativ och flexibel och har en naturlig förmåga att tänka i nya banor för att finna kreativa lösningar på utmaningar.
 • kan arbeta lösningsorienterat i en snabbföränderlig miljö.
 • har förmåga och erfarenhet av personalledning, med en ledarstil som främjar samarbete och engagemang.

Vi erbjuder

ett spännande och utmanande arbete i en växande organisation, där du har stora möjligheter att påverka och utveckla vår produktionsprocess. Du blir en del av ett engagerat team inom en företagskultur präglad av nytänkande, kvalitetsmedvetenhet och strävan efter hållbar utveckling. Vi erbjuder konkurrenskraftiga anställningsvillkor, möjligheter till yrkesmässig utveckling och en stimulerande arbetsmiljö där ditt arbete verkligen räknas.

Ansökan

Är du den engagerade och framåtblickande verkstadschef vi söker? Skicka din ansökan med personligt brev och CV till Tomas Persson, tomas@spinab.com senast den 20/5-24. Tel. 070-593 69 19,