Stålpartier i Norr är ett expansivt produktionsföretag som tillverkar fönster, dörrar och skräddarsydda produktionslösningar i stål och rostfritt stål. Våra högkvalitativa produkter levereras till kunder över hela Sverige. Vi har vår produktionsenhet i Kabelhuset i Öjebyn och är idag 20 anställda.

SPINAB har vuxit successivt och de senaste åren har vi haft en fantastisk utveckling som har fördubblat vår omsättning. Flera stora spännande uppdrag är på gång och därför behöver vi nu bli fler.

Kanske är det du eller någon som du känner som är vår nya kollega? Vi behöver förstärka vårt team med följande kompetenser:

PULVERLACKERARE

I vår anläggning för pulverlackering lackerar vi detaljer, i huvudsak från vår egen produktion. Vi tar även emot enstaka måleriuppdrag från industrin och privatpersoner. Pulverlackering är skonsammare för miljön än annan lackering eftersom färgen inte innehåller lösningsmedel.

Vi söker dig som har någon form av yrkeskunskap inom målaryrket. Erfarenhet inom våtlackering är meriterande. Du är självgående, ansvarstagande och gillar ordning och reda. Vi förutsätter att du har en positiv inställning och mycket god samarbetsförmåga. 
Du innehar B-körkort och behärskar svenska i tal och skrift.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med månadslön. Provanställning tillämpas.

Rekrytering sker löpande. Skicka därför din ansökan med CV så snart som möjligt till ulf@spinab.com.

Frågor? Kontakta Ulf Isaksson, 070-675 40 11

MONTÖR PRODUKTION

Som montör jobbar du i vår produktionsenhet med montage av stålpartier. Eftersom varje order är unik kommer dina arbetsuppgifter att vara varierande. Ditt arbete utförs både självständigt och i samarbete med övriga i vårt kompetenta produktionsteam.
Vi söker dig som har någon form av utbildning eller motsvarande erfarenhet inom produktionsindustri eller verkstadsindustri. Du är självständig, lösningsorienterad, ansvarstagande och flexibel. Vi förutsätter att du har en positiv inställning och mycket god samarbetsförmåga.
Du innehar B-körkort och behärskar svenska i tal och skrift.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med månadslön. Provanställning tillämpas.

Rekrytering sker löpande. Skicka därför din ansökan med CV så snart som möjligt till ulf@spinab.com.

Frågor? Kontakta Ulf Isaksson, 070-675 40 11

UTEMONTÖR

Som utemontör arbetar du med montage av våra fönster- och dörrpartier, både på små och stora byggarbetsplatser. Du är stationerad i Piteå och har Norrland som primärt arbetsfält, vilket innebär att du ibland kommer att övernatta på annan ort.
Du har med fördel erfarenhet av arbete på byggarbetsplatser. Meriterande är om du tidigare har varit anställd som montageledare. Du kan läsa ritningar och är kvalitetsmedveten. Du är lösningsorienterad, ansvarstagande och har förmåga att självständigt leda och fördela arbete. Vi förutsätter att du har en positiv inställning och mycket god samarbetsförmåga.
Arbetet innebär tunga lyft. Vi arbetar så långt som möjligt med lyfthjälpmedel men du bör ha god fysik.
Du innehar B-körkort och behärskar svenska i tal och skrift.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med månadslön. Provanställning tillämpas.

Rekrytering sker löpande. Skicka därför din ansökan så snart som möjligt till ulf@spinab.com.

Frågor? Kontakta Ulf Isaksson, 070-675 40 11

Välkommen med din ansökan!