Stålpartier i norr – ett växande företag med många spännande uppdrag

SPINAB, eller Stålpartier i Norr, bildades 2014. Våra lokaler finns i Kombihuset i Öjebyn utanför Piteå, där verksamheten successivt har vuxit och expanderat. Idag har vi en fabriksyta på 4000 kvadratmeter och en toppmodern maskinpark. 

SPINAB tillverkar dörrar, fasader, fönster och CE-märkta skräddarsydda lösningar i stål och rostfritt stål. Våra profilsystem har hög beständighet mot yttre påverkan, mycket lång livslängd och uppfyller allra högsta krav på brand- och säkerhet. Stålprofiler lämpar sig därför utomordentligt väl för industrier och offentliga byggnader som affärs- och kontorsfastigheter, banker, sjukhus, flygplatser, fängelser, skolor, sport- och fritidsanläggningar och andra serviceinrättningar. Våra kunder finns från norr till söder.

Vår verksamhet är under ständig utveckling. Vi använder oss av modern produktionsteknik och har gjort en medveten satsning för att optimera produktionsflödet. Vi utvecklar avancerade säkerhetsprodukter och har flera spännande patent på gång. 

Hos oss finns även en komplett anläggning för pulverlackering där vi ytbehandlar såväl våra egna konstruktioner som objekt som lämnas in av kund.

SPINAB har 20 anställda och omsatte 40 miljoner 2019. Företaget ägs av Ulf Isaksson, Tomas Persson och Svante Björk.

 

Kombinationen av högkvalitativa material, modern produktionsprocess och kundnära samarbeten gör oss lämpliga för de flesta sorters uppdrag. Våra kunder uppskattar oss inte minst som en trygg leverantör som håller leveranstider och står för mycket hög kvalitet.

Alla givande samarbeten
börjar med en enkel dialog