Spinab har kunskaper och kompetens som bottnar i lång och gedigen erfarenhet. Kombinationen högkvalitativa material, modern produktionsprocess och kundnära samarbeten gör oss lämpliga för de flesta sorters uppdrag.

SPINAB, Stålpartier i norr, håller till i Kombihuset i Öjebyn utanför Piteå där vi har en fabriksyta på 1 000 kvadratmeter och en toppmodern maskinpark. Vi tillverkar dörrar, fasader, fönster och CE-märkta skräddarsydda lösningar i stål och rostfritt stål. Våra profilsystem har hög beständighet mot yttre påverkan, mycket lång livslängd och uppfyller högsta krav på brand- och säkerhetsklass.

Stålprofiler lämpar sig därför utomordentligt väl för industrier och offentliga byggnader som affärs- och kontorsfastigheter, banker, sjukhus, flygplatser, fängelser, skolor, sport- och fritidsanläggningar och andra serviceinrättningar.


I våra lokaler finns även en komplett anläggning för pulverlackering där vi ytbehandlar såväl våra egna konstruktioner som 


Vår personal, som bidrar med många olika kompetenser och lång erfarenhet, bildar tillsammans ett mycket starkt team som ständigt är redo att dra igång nästa projekt.

Alla givande samarbeten
börjar med en enkel dialog