Ida Englund kom till oss för fyra år sedan efter att tidigare ha jobbat i växeln på taxi. Yrket har hon lärt sig på plats. Nu ansvarar hon för vår pulverlackering.

– Det känns jättekul att ha fått förtroendet. Det är ett roligt och väldigt varierande jobb, säger Ida som förklarar att de ofta jobbar med ganska stora projekt. Framför allt handlar det om partier och specialdetaljer från vår egen produktion men det kommer även in enstaka beställningar från privatpersoner. Vad är då fördelarna med pulverlackering? – Pulverlack ger en slitstark yta, håller bättre än våtlack och den luktar ingenting. Dessutom blir det ju väldigt fint, säger Ida. Vill du jobba med Ida? Vi söker nu personal, blanda annat till vår avdelning för pulverlackering. Läs mer här: https://www.spinab.com/2022/03/11/spinab-vaxer-och-behover-bli-fler-ar-du-var-nya-medarbetare/